«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Ramazan'da Sağlık İçin Yürüyüş, İyi Müzik İçin Anker Kulaklık Şart!

Ramazan'da Sağlık İçin Yürüyüş, İyi Müzik İçin Anker Kulaklık Şart!

ramazanda-saglik-icin-yuruyus-iyi-muzik-icin-anker-kulaklik-sart.jpg

Hayatı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, Ramazan’da sağlığınızı korumak için iftar sonrası yapacağınız yürüyüşlere Soundcore kulaklıklarla eşlik ediyor. İster müzik dinleyin ister sevdiklerinizle sohbet edin Soundcore kulaklıklara size her zaman mükemmel ses kalitesi vadediyor.

Ramazan’da uzun saatler aç kalındığı için metabolizmamız yavaşlayabiliyor. Uzmanlar iftar sonrası hem metabolizmayı hızlandırmak, sindirim sorunlarını önlemek hem de kilo almayı önlemek için yürüyüş yapmayı öneriyor. Ancak kimilerimiz için yürüyüş yapmak sıkıcı olabiliyor. Müzik dinlemek, arkadaşlarınızla sohbet etmek yürüyüş için motivasyon sağlıyor. Üstün teknolojilere sahip ürünlerine her gün bir yenisini ekleyen Anker’in Soundcore kalitesiyle sunduğu kulaklıklar, üstün ses kalitesiyle iftar sonrası yapacağınız yürüyüşlerde size eşlik ediyor. 

Daha vurgulu baslar ile müzik keyfinizi taçlandırın

Bu kulaklıklarda biri Anker Soundcore ailesinin kulak içi kulaklıklarda ses deneyimini bir seviye üste taşıyan yeni üyesi Soundcore Life P3 TWS… Çoklu moda sahip hibrit aktif gürültü engelleme özelliği bulunan cihaz, BassUp özellikli 11 mm’lik ses sürücüsü sayesinde daha vurgulu basları deneyimlemenizi sağlıyor. Altılı mikrofonu sayesinde arka plan seslerini azaltarak alıcı seslerini yükselten kulaklık, yürüyüşünüze eşlik eden telefon görüşmelerinde sesleri daha net ve berrak bir şekilde duyabilmenize olanak tanıyor. Tek şarjla yedi saate varan kullanım imkanı sunan cihaz, şarj kutusu ile birlikte şarj edildiğinde ise yaklaşık 35 saate yakın bir kullanım ömrüne sahip. Ayrıca kablosuz hızlı şarjı destekleyen yapısı sayesinde kullanıcılara 10 dakikalık şarjla 2 saatlik çalma süresi de vadediyor.

5 dakika şarj ile 5 saatlik çalma süresi

Satış rekorları kıran Soundcore Q10’un güncellenmiş versiyonu olarak piyasaya sunulan Soundcore Life Q10i; katlanabilir tasarımı, 60 saate varan çalma süresi, Bass Up teknolojisi ve Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilir ses ayarıyla beklentileri aşıyor. Her gün 2 saat çalma süresiyle tam 1 ay kullanım imkanı veren kulaklık, 5 dakika şarj ile de 5 saatlik bir çalma süresi vadediyor. 40 saatlik çalma süresi ve yüksek ses kalitesiyle öne çıkan Soundcore Life Q20+, Hibrit Aktif Gürültü Engelleme teknolojisi, Soundcore uygulamasıyla uyumluluğu, NFX hızlı eşleşme, şeffaf mod, ergonomik kulak yastığı ve kafa bandı gibi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Soundcore Life Q35 ise 40 saate varan çalma süresi, Hibrit Aktif Gürültü Engelleme özelliği, NFC bağlantısı ve Soundcore uygulaması üzerinden kişiselleştirilebilen ses deneyimiyle öne çıkıyor.

Tercihi kulak içi kulaklık olanlar için mükemmel seçim

Kulak içi kulaklıklarda satış rekorları kıran Soundcore R100 modelinin güncellenmiş versiyonu olarak piyasaya sunulan Soundcore Life P2i; Bas Modu ve Podcast Modu’ndan oluşan Çift EQ Moduyla ve tek bir şarjla 8 saatlik, kompakt kasa ile 28 saatlik çalma süresiyle kullanıcılarını memnun ediyor. Daha geniş bir ses sahnesi ve olağanüstü netlikte müzik kalitesi sunmalarına yardımcı olan 10 mm grafen sürücülere sahip 36 saate varan çalma süresi sunan Soundcore Life Dot 3i ve Soundcore Life Note 3i modelleri ise Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaflık Modu’na, arka plan gürültüsünü azaltmaya ve sesi yükseltmeye yardımcı olan 4 mikrofona, Soundcore uygulamasıyla kişiselleştirilebilen ses deneyimine sahip. Birbirinden farklı tasarım ve biçimlere sahip kulaklıklar, kullanıcıların ihtiyacına ve tercihine göre farklılaştırılmış durumda. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *