«
  1. Anasayfa
  2. Spor
  3. RAMS Türkiye'den Satranca Destek

RAMS Türkiye'den Satranca Destek

rams-turkiyeden-satranca-destek.jpg

Türk sporuna değer katmak vizyonuyla yola çıkan RAMS Türkiye, Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı’nda Türkiye’yi temsil eden Satranç Genç Milli Takımı’na sponsor oldu.

35 yıllık tecrübesi, 6 farklı ülkede 11 şehirdeki operasyonu ve 25 binden fazla çalışanıyla 8 farklı sektörde faaliyet gösteren RAMS Global bünyesinde yer alan RAMS Türkiye, satranç sporunun yayılmasına ve büyümesine katkı sağlamak adına Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatında ülkemizi temsil eden genç millilerin yanında yer aldı.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tulay, satrançta dünyanın yakından takip ettiği bir başarı hikayesi oluşturduklarını kaydederek, satranç ailesine RAMS Türkiye’nin katılmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi. Tulay, “Türkiye dünyada artık satranç ülkesi olarak anılıyor ve ülkemizin genç yıldızları otoritelerin yakın takibinde. Bu başarı öyküsünde uzun yıllardır yol arkadaşlığı yaptığımız, satrancın Türkiye’de yaygınlaştırılması için sayısız projeye birlikte imza attığımız sponsorlarımızın katkısı büyük. Türk satrancının başarı öyküsüne ortak olmak, katkı sağlamak için ilk olarak, “Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı”nda ülkemizi temsil eden Satranç Genç Milli Takımı’na destek olarak başlayan RAMS ile yol hikayemiz, farklı proje ve desteklerle büyüyerek devam edecek. Son 11 yılda 1 olimpiyat şampiyonluğu, 1 olimpiyat ikinciliği, 41 dünya şampiyonluğu, 90 Avrupa şampiyonluğu olmak üzere toplam 667 madalya kazandık. Sadece rakamlar değil tabii asıl başarımız Türkiye’ye satrancı sevdirmek. 1 milyon 200 bin lisanslı sporcu ile ülkenin en çok sporcusuna sahibiz. Bu kapsamda heyecanımızı bizimle paylaşan ve destek veren RAMS Türkiye ailesine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Düzenlenen basın toplantısında satranç sporunun ülkemizin donanımlı genç nesiller için öneminin altını çizen RAMS Türkiye CEO’su Devran Bülbül, “Bir süredir Türkiye’nin en yüksek lisanslı sporcu sayısına sahip satrançta; Avrupa ve Dünya şampiyonluklarını gururla izliyoruz. Son 10 yılda alt yapıya yatırım yapan Türkiye Satranç Federasyonu’nun bu başarı hikayesinde önemi büyük. Satranç sporuyla tanışan gençlerdeki pozitif değişimi, eğitim hayatlarındaki başarıyı, satranç sporunun değerlerinin kazandırdıklarını görüyoruz. Biz de spora değer katmak vizyonumuz doğrultusunda üzerimize düşeni yapmak için kolları sıvadık” şeklinde konuştu. 

47 ülkeden 63 takım 

Türkiye Satranç Genç Milli Takımı Hollanda’da düzenlenen Uluslararası Satranç Federasyonu Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatlarında büyük başarı kazandı. 47 ülkeden 63 takım ve 252 sporcunun katılımıyla yapılan şampiyonada RAMS Türkiye’nin desteklediği (Uluslararası Usta) IM Ediz Gürel, (Kadın Usta Adayı) WCM Elifnaz Akat, IM Eray Kılıç ve Dünya’nın en genç IM unvanına sahip sporcusu IM Yağız Kaan Erdoğmuş’tan oluşan Türk Satranç Genç Milli Takımı Olimpiyat ikincisi oldu. 

RAMS Türkiye Hakkında

RAMS Türkiye, 35 yıllık tecrübesi, Almanya, Tayland, Dubai (BAE), Rusya, Türkiye ve Kazakistan olmak üzere 6 farklı ülkedeki 11 şehirdeki operasyonu ve 25 bini aşkın çalışanı ile 8 farklı sektörde faaliyet gösteren RAMS Global şirketlerinden biridir. Grup, amiral gemisi olan gayrimenkul sektöründe, 6 ülkede 11 farklı şehirde 92. projesini tamamlamaktadır. İnşaat sektöründe 4 milyon metrekare inşaatı tamamlayan RAMS Global’in, 2 milyon metrekareden fazla da devam eden inşaatı bulunmaktadır. Grubun Türkiye’de ise 1 tanesi tamamlanmış, 5 tane de devam eden gayrimenkul projesi bulunmaktadır. Hayatın her alanında insanların hayatına değer katmak için çalışan RAMS Global, mobilya, yeme-içme, medya-eğlence, sağlık, paylaşımlı ofis, turizm ve maden sektöründe de yatırımlarına hız kesmeden devam etmektedir. Paylaşımlı ofis ile yeme-içme sektörlerinde Kazakistan’da ve Türkiye’de yatırımları olan RAMS Global’in turizm sektöründe ise Kazakistan’da 2, Tayland’da 2, İstanbul’da 1, Bodrum’da 2 olmak üzere toplam 7 otel projesi bulunmaktadır.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *