«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Red Bull 64 Bars İlk Sezonunu Keyifli Bir Etkinlikle Kutladı

Red Bull 64 Bars İlk Sezonunu Keyifli Bir Etkinlikle Kutladı

red-bull-64-bars-ilk-sezonunu-keyifli-bir-etkinlikle-kutladi.jpg

İlgi çekici konsepti ile Türkçe Rap alanındaki en iddialı isimleri zorlu bir söz yazımı maratonuna davet eden Red Bull 64 Bars, Türkiye’deki ilk sezonunun finalini eğlence ve müzik dolu bir etkinlik ile kutladı. Basının ve sanat dünyasının katılımıyla 12 Aralık Pazartesi akşamı Asmalımescit BLIND’da gerçekleştirilen etkinlikte, aralarında Kamufle, Motive, Tankurt Manas, Hayki, Murda, Baneva ve Kayra’nın bulunduğu sanatçıları sahne aldı.

 

Türkçe Rap alanındaki en heyecan verici meydan okumalardan olan Red Bull 64 Bars, sanatçılarının içinde tekrar ya da nakarat olmadan 64 satırlık şarkılar yazarak stüdyoda kaydettikleri ve söz yazım yeteneklerini sergiledikleri performans odaklı bir proje olarak öne çıkıyor. 

 

Türkiye ayağı Şubat ayında başlayan ve 16 yetenekli sanatçının kelime oyunlarını, hikâye anlatma becerilerini ve yaratıcılıklarını zorlayan Red Bull 64 Bars’ın birinci sezonu tamamlandı.  

 

Projenin birinci sezon finalinin kutlaması 12 Aralık Pazartesi akşamı Asmalımescit BLIND’da gerçekleştirildi. Kültür&sanat basını ve müzik dünyasının yanı sıra Red Bull 64 Bars projesinde yer alan Türkçe Rap sanatçılarının katılımıyla hayata geçirilen etkinlikte; Kamufle, Motive, Tankurt Manas, Hayki, Murda, Baneva ve Kayra mikrofon başına geçerek proje kapsamında özel olarak ürettikleri parçalarla seyirciyi coşturdu.

 

Hip Hop ekseninde 64 satırlı şarkıların üretildiği proje, serbest stil ve hızlı düşünmenin arenası olmayı gelecek dönemde de sürdürecek. Red Bull 64 Bars’ın ikinci sezonu 2023 yılı itibarıyla başlayarak, Türkçe Rap ve Hip Hop severlerle buluşmaya devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *