«
  1. Anasayfa
  2. Eğitim
  3. Rektör Prof. Dr. Budak, Üniversitemizin kurumsal itibarını daha yukarılara taşıyacağız

Rektör Prof. Dr. Budak, Üniversitemizin kurumsal itibarını daha yukarılara taşıyacağız

rektor-prof-dr-budak-universitemizin-kurumsal-itibarini-daha-yukarilara-tasiyacagiz.jpg

Dijitalleşme çalışmalarına hız veren ve bu alana özel bir önem gösteren Ege Üniversitesinde, kurumsal sosyal medya sorumlularına yönelik bilgilendirme ve eğitim toplantısı düzenlendi. EÜ İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Necdet Budak,  İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bilgehan Gültekin ile üniversite birimlerinin sosyal medya sorumluları katıldı.

 

Kurumsal itibarın güçlendirilmesi ve sürdürülebilir kılınmasında, başarıların kamuoyu ile etkin bir biçimde paylaşılmasının önemli olduğunu söyleyen Ege üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “ Üniversitemiz,  67 yıllık köklü geçmişiyle ülkesine ve bölgesine önemli katkılar sunan saygın bir yükseköğretim kurumudur.  Bizler göreve geldiğimiz ilk andan itibaren bu köklü kurumu ulusal ve uluslararası arenada hak ettiği noktaya taşımak için çok çalıştık ve sizlerin de tanık olduğu örnek teşkil eden başarılara hep beraber imza attık.  Kurumsal itibarın güçlendirilmesi ve sürdürülebilir kılınmasında, bu başarının kamuoyu ile etkin bir biçimde paylaşılması önemli bir rol oynuyor. Bu noktada elde ettiğimiz başarıların, değer ve inançların paylaşılması;  iç ve dış paydaşlarla kurulan iletişimin etkin ve dinamik olması kurumsal imajımız açısından önemli bir unsur olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla kamuoyunda çok çalışarak hak ettiğimiz olumlu itibarımızı, kamuoyuna duyurma noktasında sizlere ve bizlere önemli sorumluluklar düştüğünü ifade etmek isterim.  Sizlerin kurum aidiyeti yüksek bireyler olduğunuzun farkındayım ve kurumsal sosyal medya sorumluları olarak bizimle etkileşim içerisinde yürüttüğünüz çalışmalar dolayısıyla her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Yeni dönemde de ortak akılla belirlenen hedeflere hep yürüyeceklerini ifade eden Prof. Dr. Budak, “Sizlerle birlikte  bu dönemde daha da sıkı bir biçimde çalışarak Üniversitemizin kurumsal itibarını daha da yukarılara taşıyacağız. Alacağınız bu eğitimi kurumsal itibarımıza sunacağı katkılar nedeniyle oldukça önemsiyorum. Eğitimi düzenleyen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyor, hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

Rektör Prof. Dr. Budak’ın konuşmasının ardından EÜ Halkla İlişkiler Şube Müdürü ve İletişim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Mikail Batu, katılımcılara sosyal medya kullanımında dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda bilgi verdi. Doç. Dr. Batu, sosyal medyanın etkin kullanımı, sosyal medya dili, algı oluşturma ve sosyal medyanın bireyler üzerindeki etkileri hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Batu, sunumunda ayrıca teknolojinin gelişimini anlatırken sosyal medya kullanımının iyi örneklerini katılımcılarla paylaştı. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *