«
  1. Anasayfa
  2. Sağlık
  3. Salgın Hastalıklara Karşı Sigortamnet'ten Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

Salgın Hastalıklara Karşı Sigortamnet'ten Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

salgin-hastaliklara-karsi-sigortamnetten-tamamlayici-saglik-sigortasi.jpg

Sigortamnet, salgın hastalıkların yoğun olarak görüldüğü ve hastanelerdeki doluluk oranlarının arttığı bu dönemde, sağlık sigortası gibi önemli bir konuda müşterilerine kişisel danışmanlık hizmeti sağlayarak her adımda yanlarında olmayı istiyor. Sahip olduğu teknolojiyle müşterilerinin beklentilerini en iyi şekilde analiz eden Sigortamnet, her branşta olduğu gibi TSS teklifleri arasından da müşterilerinin bütçesine ve ihtiyaçlarına en uygun poliçeyi seçebilmelerine imkan tanıyor.

 

Kış mevsiminde hem kapalı ortamlarda daha çok bulunulması hem de birçok mevsimsel virüsün de buna paralel artmasıyla salgın hastalıklar çoğalıyor ve hastanelerdeki yoğunluk da oldukça fazlalaşıyor. Bu dönemlerde yaşanan hastalıklar da sağlık sigortalarının, özellikle de Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının (TSS) önemini daha belirgin hale getiriyor. Sigortamnet, müşterilerine, kendi ihtiyaçlarına en uygun Tamamlayıcı Sağlık Sigortası poliçesini seçmeleri konusunda önemli bir destek sağlıyor.  

 

Her geçen gün ilginin biraz daha yoğunlaştığı TSS, kişilerin ihtiyaç duydukları sağlık kuruluşundan istedikleri zaman sağlık hizmeti almaları için avantaj sağlıyor. Devlet destekli, Sosyal Güvenlik Kurumu’nun karşılamadığı ya da ücret limitlerini aşan tedavi giderlerini karşılamak için düzenlenen bir sigorta türü olan TSS, SGK anlaşmalı özel sağlık kuruluşlarında yatarak ve ayakta tedaviyi kapsıyor, acil servislerden yararlanmayı sağlıyor ve her bütçeye uygun seçenekler sunuyor.

 

TSS seçiminde kişilerin danışmanlık ihtiyacının giderek arttığını belirten Sigortamnet CEO’su Ataman Kalkan, “Sağlık gibi kişiye özel ve önemli bir konuda kişisel danışmanlığın öneminin farkındayız. Biz de Sigortamnet olarak müşterilerimize ihtiyaç duyduklarında veya kafalarına bir soru takıldığında güvendikleri tek bir danışmandan destek alma imkanı sunuyoruz. Özellikle sağlık sigortası gibi hassas bir konuda, doğru bilgiye ve doğru yönlendirmeye ulaşmak oldukça kritik. Türkiye’nin lider insurtech markasıyız ve müşterilerimizin her adımda yanlarında olmayı, kendilerine en uygun sağlık sigortası seçeneklerini şeffaf bir şekilde görebilmelerini önemsiyoruz. Bireylerin hastane masrafları, ameliyatlar, ilaçlar, laboratuvar testleri ve daha fazlasını içeren geniş bir yelpazede hizmet almasını sağlayan TSS, prim artışlarına bağlı olarak daha da cazip hale gelebiliyor. Pek çok avantajı da beraberinde getiren bu sigorta türünü tercih eden müşterilerimiz, ihtiyaçlarına cevap verecek poliçeleri sadece iki dakika içerisinde Sigortamnet üzerinden görüntüleyerek kendileri için en uygun olanı seçebiliyor.” dedi.

 

Kimler TSS yaptırabilir?

Tamamlayıcı sağlık sigortası şartlarının başında SGK’lı olmak geliyor. SGK’lı, Bağ-Kur’lu ya da devlet memuru olanlar tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırabiliyorlar. Ayrıca, tamamlayıcı sağlık sigortasını, sigorta yaptırılan her bir birey için prim ödeyerek ailedeki 0-65 yaş aralığındaki diğer bireyler adına da yaptırmak mümkün oluyor. 

 

Sigortamnet’ten sadece 2 dakikada TSS teklifi almak mümkün

Sigortamnet’ten kişiye özel tamamlayıcı sağlık tekliflerini görüntülemek ise çok kolay. Bunun için kişisel bilgileri girmek yeterli oluyor. İkinci adımda sigorta şirketlerinin tamamlayıcı sağlık teklifini aynı anda karşılaştırıp ihtiyaca en uygun sağlık sigortasına sadece 2 dakikada ulaşılabiliyor. Son olarak da karar verilen sağlık sigortası, Sigortamnet’e hiçbir ek ücret ödemeden, üstelik online indirimlerden faydalanarak internetten satın alınabiliyor. Tüm bilgilerin olduğu güvence kapsamı kişinin e-posta adresine iletiliyor.

 

TSS Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Faktörler:

  • Aile veya bireysel müşterilerin branş/ürün seçiminde, sigorta şirketi hastane ağı ve teminat içerikleri belirleyici oluyor.
  • Aileler genel olarak öncelikle çocukları için sigorta talebinde bulunuyorlar.
  • Tek başına çocuk sigortaları TSS’de daha yüksek fiyatta olduğundan yanında bir ebeveyn ile teklif alındığında iki ya da üç kişi için çok daha uygun fiyat seçeneğiyle karşılaşılabiliyor. Dolayısıyla tek başına çocuk sigortası yapmak yerine aile poliçesine yönelmek tüketiciler açısından daha avantajlı oluyor. 
  • TSS’nin sadece SGK ile anlaşmalı hastanelerde geçerliliği bulunuyor. Dolayısyla SGK ile anlaşmalı olmayan hastanelerde tedavi olunması planlanıyor ya da alınacak tedavide kurum veya doktor sınırlamasına tabi olmak istenmiyorsa bu hususa dikkat etmek gerekiyor.
  • Her sigorta şirketinin anlaşmalı olduğu kurumlar farklı olabiliyor. Sigortamnet’ten alınan TSS teklifi ile yakındaki anlaşmalı hastaneler rahatlıkla görülebiliyor. 

 

Toplumda sigorta bilincini artırmak, karmaşık sigorta ürünlerini daha anlaşılır ve erişilebilir kılmak hedefiyle hizmet veren Sigortamnet’ten hamilelik, doğum ve doğum sonrası süreçleri kapsayan sağlık sigortası ürünlerini satın almak ya da poliçe seçimi ile ilgili daha ayrıntılı bilgi edinmek için sigortamnet adresi ziyaret edebilir veya 444 24 00 üzerinden uzman sigorta danışmanları ile görüşebilirsiniz. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *