«
  1. Anasayfa
  2. Teknoloji
  3. Samsung ve Maison Margiela’dan ezber bozan iş birliği

Samsung ve Maison Margiela’dan ezber bozan iş birliği

samsung-ve-maison-margieladan-ezber-bozan-is-birligi.jpg

Teknoloji devi Samsung, Paris merkezli dünyaca ünlü Haute Couture moda evi Maison Margiela ile güçlerini birleştirdi. İş birliği, moda ve teknolojiyi güçlü bir tasarım diliyle buluşturan yeni ‘Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition’ özelinde gerçekleştirildi.

 

Samsung ve Maison Margiela, yepyeni ve benzersiz bir Galaxy Z Flip4 versiyonu ortaya koymak için yeteneklerini birleştirdi. Kuralları yeniden tanımlayan bir felsefeyle bir araya gelen Samsung ve Maison Margiela, Galaxy ailesinin en yeni üyesi Z Flip4’ü yeniden tasarladı. En ileri teknolojileri, moda ile harmanlayan ve sınırlı sayıda üretilen Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition, kendi tarzını yansıtmak isteyen kullanıcılara özel olarak tasarlandı. 

 

Maison Margiela’nın özgünlüğüne odaklanarak, markanın merkezinde yer alan otantikliği vurgulayan yeni Galaxy Z Flip4 Maison Margiela Edition, radikal tasarımı ve kullanıcı deneyimiyle öne çıkıyor. ‘Yeniliğe açık olma’ yaklaşımından beslenen Samsung, ezberleri bozarak ve imkânsızı tasarlayarak, ilk katlanabilir cihazın ortaya çıkmasını sağladı. Bu felsefe, aynı zamanda Maison Margiela’nın kural tanımayan ve geleneksele meydan okuyan tasarım felsefesiyle de örtüşüyor. 

 

Kullanıcı deneyimi, aksesuar ve ambalaj tasarımı dahil birçok özellik yeniden tasarlandı

Maison Margiela’nın ikonik tasarım felsefesinin unsurları, yeni versiyonun kullanıcı deneyimi, aksesuar ve ambalaj tasarımı dahil birçok özelliğinde belirleyici bir rol oynadı. Maison Margiela'nın imzası haline gelen mat kaplamalı düz beyaz renk, bu özel versiyon için bir parça gri renk dokunuşuyla harmanlandı. Tasarımda ayrıca Maison Margiela'nın, dış katmanları saydamlaştırarak nesnenin özünü ortaya çıkaran, telefonun iç devrelerini gösteren ince, yarı saydam décortiqué (kabuk) tekniği uygulandı. Sanat eseri duvar kağıtları ve özel ikonların bulunduğu versiyon, zevk ve stil sahibi kullanıcılar için özenle tasarlandı. Fırça darbesi efektli sanat eserleri, ileri 3D modelleme tekniğiyle oluşturulurken, kaba fırça darbelerinin dokusunun yansıtılması amaçlandı. X-ray benzeri efekt ise cihazın tasarımına daha şeffaf bir görünüm katıyor.

 

İki ayrı ikonik telefon kılıfı Maison Margiela'nın özel teknikleriyle tasarlandı

Samsung ve Maison Margiela, bu özel versiyon için iki ayrı telefon kılıfı da tasarlandı. Maison Margiela'nın ikonik bianchetto (yer mantarı) tekniğini yansıtan şık ve sade beyaz deri kılıf, dört özel dikiş amblemiyle sunuluyor. Bu kılıf zamanla değişebilen bir tuval gibi hareket eden benzersiz bir doku ile renklendirildi. Bir diğer kılıf seçeneği ise Maison Margiela'nın DNA'sını çağrıştıran markanın özel kod numaralarının yer aldığı bir tasarım kullanıcılara sunuluyor. Telefonun ambalajında ise, Margiela'nın şeffaflık yaklaşımına dayalı ve iç malzemenin ham görüntüsünü vurgulayan, sanatsal bir tasarım dili kullanılıyor.

 

Samsung Electronics Mobil Deneyim Bölümü Başkan Yardımcısı ve Pazarlama Sorumlusu Stephanie Choi, iş birliğiyle ilgili şunları söyledi: “Samsung ve Maison Margiela, bu üründe de her zaman olduğu gibi kuralları yeniden yazan bir yaklaşım benimseyerek, kullanıcılara kendi tarzlarını öne çıkarma fırsatı sunuyor. İleri teknolojilerle emsalsiz bir tasarımı bir araya getiren bu işbirliği sayesinde, kullanıcılarımızın diledikleri gibi, kendilerini daha özgün kılan bir tarzı yansıtmalarını sağlamayı amaçladık.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *