«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Sedef'e Yemeğe Bekleriz yeni bölümüyle beIN GURME ekranlarında!

Sedef'e Yemeğe Bekleriz yeni bölümüyle beIN GURME ekranlarında!

sedefe-yemege-bekleriz-yeni-bolumuyle-bein-gurme-ekranlarinda.jpg

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’ün yepyeni beIN GURME programı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz!”in ikinci bölümü yine çok renkli. Yaz boyunca birbirinden ünlü konukları ve lezzetli yemekleri keyifli sohbetler eşliğinde ekrana getirecek programın bu haftaki konukları Ercan Saatçi, Emel Müftüoğlu ve Zara, samimi bir sohbetle, sofrada 

Sedef İybar’ın iştah kabartan yemeklerinin tadına baktılar.

 Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME, yaz boyunca ekranlara getireceği yepyeni yemekli sohbet programı ile ünlü aşçı Sedef İybar’ın evinin kapılarını beIN GURME izleyicilerine açıyor. beIN Gurme’nin ‘Sedef İybar’ imzalı yemekli sohbet programı ‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’ cumartesi günü saat 19.20’de yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sedef İybar’ın evinin kapılarını açtığı, damakta iz bırakan tatlar ile samimi sohbetlerin gerçekleştiği program, bu bölümünde de yine birbirinden ünlü isimleri ağırlıyor. 

 

Hayatın tüm renkleri bu ‘sofrada’

Dünya mutfağından seyahate, anılardan dostluklara, güzellik sırlarından beslenme alışkanlıklarına, müzikten aşk ve sevgiye kadar hayatın içinde ne varsa konuşulan programın bu haftaki misafirleri ise Ercan Saatçi, Emel Müftüoğlu ve Zara.

İzleyiciler konuklar gelmeden önce mutfakta İybar’ın marifetli ellerinden çıkan yemeklerin yapılışına tanıklık edecek ardından da sofradaki keyifli sohbete dahil olacak. Sedef İybar’ın özenle hazırladığı menüsünde bu hafta fırında adaçaylı levrek ile taze patates, tatlı olarak da mozaik pasta var.

Sedef İybar’ın birbirinden ünlü konuklarla keyifli sohbetlerinin yer alacağı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz” yeni bölümüyle 17 Haziran Cumartesi günü saat 19:20’de beIN GURME ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *