«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Setur'da üst düzey atama

Setur'da üst düzey atama

seturda-ust-duzey-atama.jpg

Koç Topluluğu şirketlerinden Setur; yurt dışı yatırımlar, yenilikçi hizmet ve uygulamalarla yurt içi turizm alanında büyümeye hazırlandığı 2023 yılında üst yönetim kadrosunun gücüne güç kattı. Setur Turizm Genel Müdür Yardımcılığı görevine, şimdiye kadar farklı kurumlara liderlik eden deneyimli yönetici Koray Küçükyılmaz getirildi. 

Müşteri memnuniyetinde üst üste 3. kez turizm sektörü birincisi* olan Setur’da üst düzey atama gerçekleşti.  Setur Turizm Genel Müdür Yardımcılığı görevine Koray Küçükyılmaz atandı. 

Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü’nden 1992 yılında mezun olan Koray Küçükyılmaz, ikinci lisansını 2021 yılında İstanbul Üniversitesi Felsefe Bölümü’nde tamamladı. Kariyerine 1992 yılında Yaşar Holding’te başlayan Küçükyılmaz, 2004-2013 yılları arasında Öger Grup Türkiye bünyesinde Genel Müdürlük dahil olmak üzere farklı pozisyonlarda çalıştı. Tatilsepeti.com şirketinde 2014-2023 yılları arasında Genel Müdür görevinde bulunan Küçükyılmaz, kariyerine 14 Nisan 2023 tarihi itibarıyla Setur’da Turizm Genel Müdür Yardımcısı olarak devam edecek. 

Gerçekleştirilen atama ile ilgili değerlendirmede bulunan Setur CEO’su Ahmet Sönmez; “Sunduğumuz çok özel seçeneklerle seyahatin önündeki engelleri kaldıran ve hayatları zenginleştirmenin önünü açan Setur olarak global ölçekte varlığımızı güçlendirdiğimiz, hizmet sunduğumuz tüm alanlarda benzersiz müşteri deneyimi yaşatan yepyeni uygulamaları hayata geçirdiğimiz bir dönemi yaşıyoruz. Önümüzdeki süreçte de sektörümüze örnek teşkil edecek yeniliklerimizi tüm tatil severlerle buluşturmaya hazırlanıyoruz. Şirketimizin geleceğini şekillendirecek bu önemli dönemde aramıza katılan Sayın Koray Küçükyılmaz, kariyeri boyunca yönetim kademelerinde aldığı roller, lider özellikleri, bilgisi ve deneyimi ile şirketimizi güçlendirecek çok değerli bir isim. Setur Ailesi’ne büyük değer katacağına inandığımız, aramıza katılmasından büyük mutluluk ve heyecan duyduğumuz Küçükyılmaz’a yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

*“Müşteri memnuniyetinde sektör birinciliği, bağımsız araştırma şirketi SIA Insight’ın Eylül-Ekim 2022 döneminde 1.507 katılımcı ile, kantitatif araştırma yöntemleri kullanılarak 9 turizm acentesi üzerinden değerlendirilen müşteri memnuniyet araştırmasının toplam memnuniyet endeksi sonucuna göredir. Bu sonuca göre Setur, 2020 yılından bu yana üç yıldır müşteri memnuniyetinde kesintisiz lider konumda yer almaktadır. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *