«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. She Wants Revenge 7 Eylül'de Zorlu PSM'ye Post-Punk Rüzgarıyla Geliyor!

She Wants Revenge 7 Eylül'de Zorlu PSM'ye Post-Punk Rüzgarıyla Geliyor!

she-wants-revenge-7-eylulde-zorlu-psmye-post-punk-ruzgariyla-geliyor.jpg

“Time (feat. Timbaland)”, “Tear You Apart”, “Out Of Control”, “Red Flags and Long Nights”, “Rachael” ve “These Things” gibi hitleriyle milyonlarca dinlemeye ulaşan, ilk çıktıklarında Depeche Mode, Joy Division ve Bravery gibi gruplarla karşılaştırılan ve post-punk, gothic rock ve dance rock türlerinin en iyi temsilcilerinden biri olarak görülen She Wants Revenge, %100 Müzik katkılarıyla 7 Eylül’de Zorlu PSM %100 Studio’da!

 2003 yılında Los Angeles’ta DJ olan Justin Warfield ve Adam “Adam 12” Bravin tarafından kurularak post-punk, gothic rock ve dance rock türlerindeki şarkılara imza atmayı sürdüren She Wants Revenge, 7 Eylül akşamı, %100 Müzik katkılarıyla Zorlu PSM %100 Studio’yu post-punk ruhuyla saracak!

Kariyerlerinin başında Depeche Mode, Joy Division ve Bravery gibi gruplarla karşılaştırılan She Wants Revenge, Depeche Mode ile birlikte turneye çıktıktan sonra 2007’de “This Is Forever” albümünü yayınladı. Aynı yıl efsanevi prodüktör Timbaland’in “Shock Value” albümünde “Time” ile yer alan She Wants Revenge, 2008’de “Save Your Soul” ve bir sonraki yıl “Up & Down” adlı iki EP yayınlayarak dinleyicilerine kısa zamanda müziğiyle buluşturmaya devam etti. Psychedelic Furs ile birlikte gerçekleştirdikleri turnenin ardından 2011’de “Valleyheart”ı, 2016 yılında “Never”, 2018 yılında “Big Love” teklileriyle Los Angeles’ın punk ruhunu dünya çapındaki hayranlarıyla buluşturmaya devam eden She Wants Revenge, %100 Müzik katkılarıyla 7 Eylül Perşembe akşamı 21.30’da Zorlu PSM %100 Studio’da dinleyicileriyle buluşacak.

Kapı Açılış: 20.30

She Wants Revenge: 21.30

 

7 Eylül akşamı %100 Müzik katkılarıyla gerçekleşirilecek She Wants Revenge by %100 Müzik etkinliğinin biletleri passo.com.tr’de.

Bilet Fiyatları:

Ön Satış 1 (TÜKENDİ): 275,00 TL 

Ön Satış 2: 330,00 TL

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *