«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. T.G.L filosundaki araçların lastikleri Prometeon Türkiye’ye emanet

T.G.L filosundaki araçların lastikleri Prometeon Türkiye’ye emanet

t-g-l-filosundaki-araclarin-lastikleri-prometeon-turkiyeye-emanet.jpg

Müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetlerle filolar için ayrıcalıklı çözümler yaratan Prometeon Türkiye, Avrupa’da ve Türkiye’de sıvı kimyasal ham madde taşımacılığında öne çıkan Tet Global Lojistik (T.G.L) ile imza töreni gerçekleştirdi. T.G.L filosundaki araçların lastik yönetimini üstlenen Prometeon Türkiye, sunduğu avantajlarla lastiklerden kullanım ömrü boyunca optimum fayda elde edilmesini sağlayacak.

 

Dünyanın endüstriyel ve ticari lastik odaklı tek şirketi Prometeon Tyre Group’un “Türkiye-Afrika-Ortadoğu-Rusya-Orta Asya ve Kafkaslar” bölgesinin merkez üssü konumunda yer alan Prometeon Türkiye, Kasım 2022’de Türkiye’nin en büyük filolarından birine sahip olan T.G.L firması ile bir imza töreni gerçekleştirdi. İş birliği kapsamında Prometeon Türkiye, 3 yıl boyunca T.G.L’nin yönetimindeki filolarda yer alan araçların tümünün lastik yönetimini üstleniyor.  

 

Riskli yüklerin uluslararası taşınmasına uygun hale getirilen ADR’li (Tehlikeli Malların Karayolu ile Uluslararası Taşımacılığına İlişkin Avrupa Anlaşması) araçları ile sıvı kimyasal ham madde taşımacılığı alanında öncü şirketlerden olan T.G.L, bu iş birliğiyle filolarındaki araçların lastiklerini Prometeon Türkiye’ye emanet ediyor. T.G.L ayrıca Prometeon Türkiye’nin filolara sunduğu ProTime (yol yardım), ProCheck (yazılım), ProCampus (personel hizmet) ve ProRetread (kapmalama) gibi ProServices hizmetlerinden de yararlanabilecek.  

 

“T.G.L filolarındaki araçlar için üst düzey hizmet vermeye devam edeceğiz”

Prometeon Türkiye, Afrika, Ortadoğu (AFME), Rusya, CIS (Orta Asya Kafkaslar) CEO’su Gökçe Şenocak, Türkiye’nin en büyük filolarından T.G.L ile imzaladıkları sözleşme neticesinde, geçmişten bu yana devam eden iş birliğini önümüzdeki yıllara taşıdıklarını ifade etti. Şenocak “Ürünlerimiz ve Pro Services çözüm ailemiz ile lastik maliyetlerini ve lastiğin filoların operasyon maliyetlerine olan etkileri en aza indirerek tasarruf sağlıyoruz. T.G.L filolarında lastik yönetimi konusunda 2020 Ocak ayından bu yana devam eden iş birliğimiz, önümüzdeki 3 yıl boyunca güçlenerek devam edecek. Prometeon Türkiye olarak T.G.L’nin filolarındaki araçlar için katma değeri yüksek çözümler yaratmayı ve ihtiyaç duydukları hizmeti en üst düzeyde vermeyi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.   

 

“Prometeon Türkiye, bizlere filo verimliliğini artırmada tam destek veriyor”

T.G.L İcra Kurulu Üyesi Cemil Can Yalçın ise Lojistik sektörünün en önemli kalemlerinden biri de lastiktir ve verimli lastik yönetimi bizler için olmazsa olmaz süreçlerden bir tanesidir. Özellikle karbondioksit salımlarını azaltarak yeşil lojistiği sürdürülebilir kılmak hedefimizde de lastik tüketimi önemli rol oynamakta. Bu süreçlerde Prometeon Türkiye bizlere filo verimliliğini artırmada tam destek veriyor ve önemli bir sosyal paydaşımız haline geliyor. TGL TET GLOBAL olarak her iki taraf için de bu ortaklığın hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.  

 

Türkiye’de ve Avrupa’da faaliyet gösteren T.G.L filolarındaki lastikler, Prometeon Türkiye’nin lastik yönetimi programı Pro Services kapsamında  lastik ömrü süresince takip edilecek. İş birliği boyunca iki sök-tak personeli ve bir filo teknisyeni filolara destek olurken Prometeon Türkiye’nin bayileri ve geniş hizmet ağı da filolara değer katacak. T.G.L filosundaki araçlarda bütün yeni ticari lastiklerin Pirelli marka, kaplama lastiklerin de Prometec marka olmasını hedefleyen Prometeon Türkiye, sunduğu ayrıcalıklarla lastiklerin ömrünü uzatırken, lastik maliyetlerini de minimize ediyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *