«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Valkaneş Belediyesi’nden Başkan Erkiş’e ziyaret

Valkaneş Belediyesi’nden Başkan Erkiş’e ziyaret

valkanes-belediyesinden-baskan-erkise-ziyaret.jpg

Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, kardeş şehir çalışmaları kapsamında soydaşlarımızı ağırlamaya devam ediyor. Saray’ın doğal güzelliklerini, yöresel lezzetlerini ve tarihi yapılarını soydaşlara tanıtan Başkan Erkiş, Valkaneş Belediye Başkanı Victor Petrıoglu ile kardeş şehir olma yolunda ilk adımı attı.

 

BAŞKAN ERKİŞ VALKANEŞ BELEDİYESİ’Nİ AĞIRLADI
Kardeş şehir çalışmaları kapsamında Moldova Cumhuriyeti, Gagavuzya Özerk Bölgesi’nden Valkaneş Belediye Başkanı Victor Petrıoglu, Meclis Başkan Yardımcısı Alexandra Ceban, Meclis Üyesi Natalia Calciu ve Özel Kalem Müdürü Maria Köserado ile birlikte perşembe günü saat 11.00’da Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Erkiş’in yanı sıra Saray Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tınaz, Birdal Gökdağ, Saray Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Arif Naci Öngören, Saray Belediyesi Proje ve Dış İlişkiler Sorumlusu Günal Yılmaz ve Saray Belediye Meclis üyeleri yer aldı.

BAŞKAN ERKİŞ ATATÜRK PORTRESİ ARMAĞAN ETTİ
Saray hakkında bilgiler veren Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Valkaneş Belediye Başkanı Victor Petrıoglu ile kardeş şehir çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Soydaşlarımızı Saray’da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu kaydeden Başkan Özgen Erkiş, misafirlerine özel olarak tasarlanan Atatürk portresi armağan etti.

AYASPAŞA CAMİİ VE KIRIM HANLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Valkaneş Belediye Başkanı Victor Petrıoglu ve beraberindeki heyet ile birlikte Ayaspaşa Cami’nin bahçesinde bulunan Kırım Hanları’nın mezarlarını yerinde inceledi. Araştırmacı, yazar Fariz Demir Ayaspaşa Camii ve Kırım Hanları hakkında katılımcılara bilgi verdi.

MUHTAR ÖZMEN MANDA YOĞURDU HEDİYE ETTİ
Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Valkaneş Belediye Başkanı Victor Petrıoglu ve beraberindeki heyeti Safaalan’da ağırladı. Doğal, yöresel lezzetleri soydaşlara tanıtan Safaalan Mahalle Muhtarı Mehmet Özmen, misafirlere manda yoğurdu takdim etti.

SARAY BELEDİYESİ VALKANEŞ BELEDİYESİ İLE KARDEŞ OLACAK
Saray Belediyesi Aralık ayı olağan Meclis Toplantısı Moldova Cumhuriyeti, Gagavuzya Özerk Bölgesi’nden Valkaneş Belediye Başkanı Victor Petrıoglu, Meclis Başkan Yardımcısı Alexandra Ceban, Meclis Üyesi Natalia Calciu ve Özel Kalem Müdürü Maria Köserado’nun katılımıyla saat 16.00’da Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Saray Belediye Meclisi’nin çalışmalarını gözlemleyen Valankeş Belediye Başkanı Victor Petrioglu ve beraberindeki heyet, meclisten çalışmaları hakkında bilgi aldı. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Saray Belediye Meclisi’nden Gaydar Belediyesi ve Valkaneş Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzalamak için tam yetki aldı. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, anlaşmanın her iki belediyeye ve ilçemize hayırlı olmasını diledi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *