«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Vodafone Freezone, 4 Bini Aşkın Kişinin Katılığı Fut Fest'te Yer Aldı

Vodafone Freezone, 4 Bini Aşkın Kişinin Katılığı Fut Fest'te Yer Aldı

vodafone-freezone-4-bini-askin-kisinin-katiligi-fut-festte-yer-aldi.jpg

Oyun ve espordaki gelişimin en büyük destekçilerinden biri olan Vodafone FreeZone, ana sponsoru olduğu FUT Esports işbirliğiyle gençlerin oyun ihtiyaçlarını ve espor tutkularını desteklemeye devam ediyor. 4 binden fazla kişinin katılımıyla düzenlenen FUT Fest’te yer alan Vodafone FreeZone, konserler, sürpriz hediyeler ve oyunlarla genç oyunseverlerin 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone ile oyun ve espordaki gelişimin en büyük destekçilerinden biri olmaya devam ediyor. Ana sponsoru olduğu FUT Esports işbirliğiyle gençlerin oyun ihtiyaçlarını ve espor tutkularını desteklemeyi sürdüren Vodafone FreeZone, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda 4 binden fazla kişinin katılımıyla düzenlenen FUT Fest’te yer aldı. Festival katılımcılarını FreeZone güzellikleriyle buluşturan Vodafone, turnuvada mücadele eden FUT Esports ekibine tam destek verirken, konserler, sürpriz hediyeler ve oyunlarla genç oyunseverlerin 19 Mayıs coşkusuna ortak oldu.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin şunları söyledi: 

“Oyun ve espor dünyası her geçen gün daha da büyüyor. Newzoo 2023 verilerine göre, ülkemizde 14 milyon genç aktif olarak farklı platformlarda oyun oynuyor ve oyun içerikleri tüketiyor. Gençlerin %75’i espordan haberdar, %73’ü de Twitch ve YouTube üzerinden oyun içeriklerini takip ediyor. Vodafone FreeZone markamızla 7 yıl önce adım attığımız espor pazarına yaklaşık 45 milyon TL’lik yatırım yaptık. Hem Vodafone’lu müşterilerimiz için sunduğumuz Gamer ek paketleri, hem de yeni gelen genç müşterilerimize sunduğumuz FreeZone Gaming portföyümüz ile gençlere internetinden yemeyen uygulamaların yanı sıra her ay oyun dünyasına ait hediyeler kazanma şansı sağlıyoruz. Gaming portföyümüzle 2018 yılından bu yana 1 milyonu aşkın kullanıcıya ulaştık. Geçen yıl başlattığımız FUT Esports işbirliğiyle gençlerin oyun ihtiyaçlarını ve espor tutkularını desteklemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda, 4 binden fazla kişinin katılımıyla düzenlenen FUT Fest’te yer almaktan ve bu festivale özel olarak düzenlediğimiz etkinliklerle genç oyunseverlerin 19 Mayıs coşkusuna ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

Oyun uygulamalarında hediye GB sunuyor

Vodafone FreeZone, oyunsever gençlere özel, tarifelerinin içine oyun uygulamalarında kullanabilecekleri 20 GB’a varan ek internet hediye ediyor PUBG Mobile, Wild Rift, Team Fight Tactics, Free Fire, Zula gibi mobil oyunların yer aldığı bu uygulamalar, içerik üretici ve tüketicilerinin en çok kullandığı sosyal medya mecralarından Twitch ve Discord gibi uygulamaları da içeriyor.

FreeZone’lulara özel oyun faydaları sağlıyor

Vodafone FreeZone, yalnızca paket içerikleriyle değil ek faydalarla da oyuncuları destekliyor. Bu kapsamda, Microsoft Xbox PC GamePass’te 3 ay ücretsiz üyelik ve Vodafone Yanımda uygulaması içindeki Her Şey Yanımda pazaryeri üzerinden oyun ekipmanlarında geçerli indirim faydası sağlıyor.

FUT Esports işbirliğiyle genç oyunseverlere destek oluyor

Vodafone FreeZone, FUT Esports işbirliğiyle de hem esporu takip eden gençleri hem de espor ekosistemini destekliyor. Türkiye’nin en büyük espor kulüplerinden biri olan FUT Esports’un ana sponsoru olan FreeZone, bu işbirliği kapsamında bir yandan oyun endüstrisini geliştirecek yeni ve faydalı içerikler üretiyor, bir yandan da oyun turnuvaları ve Twitch yayınlarında hem takımın hem esporseverlerin yanında yer alarak ülkemizdeki espor ekosisteminin gelişmesine katkıda bulunuyor.

Vodafone, esporda önemli işbirliklerine imza attı 

Vodafone, espor alanında bugüne kadar pek çok sponsorluk gerçekleştirdi. 2017’de esporun güçlü takımlarından Bahçeşehir SuperMassive Esports iş ortaklığıyla ilk adımını atan Vodafone, 2018’de Riot Games ile daha kapsamlı ve büyük bir adım atarak, Türkiye’deki en büyük profesyonel espor ligi Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’ne isim sponsoru oldu. 2019 sonunda Türkiye Espor Federasyonu’nun düzenlediği ilk resmi espor turnuvası TESFED Vodafone FreeZone Türkiye Kupası’na ismini veren Vodafone, 2021’de oyun portföyüne Riot Games’in mobil oyunu Wild Rift’i kattı. Aynı yıl Lokum Games ile beraber Zula FreeZone CUP 2021’i gerçekleştiren Vodafone, 2022’nin ilk aylarında ise Free Fire 5G Turnuvası’nı düzenledi.

 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *