«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Yapı Kredi bomontiada b-sahne'de Nail Yavuzoğlu ve Hakan Güngör sahne alıyor

Yapı Kredi bomontiada b-sahne'de Nail Yavuzoğlu ve Hakan Güngör sahne alıyor

yapi-kredi-bomontiada-b-sahnede-nail-yavuzoglu-ve-hakan-gungor-sahne-aliyor.jpg

Bu hafta Yapı Kredi bomontiada b-sahne’de: Nail Yavuzoğlu ve Hakan Güngör’den Bizans ezgileri TuzBiber 6’lı stand-up gösterisi

Yapı Kredi bomontiada “HAPPENIN’ with you” konser serisi, 18 Nisan Salı akşamı saat 20.30’da Nail Yavuzoğlu ve Hakan Güngör’ü aynı sahnede buluşturan “21.Yüzyıl Gözüyle Bizans Ezgileri” konserine ev sahipliği yapacak. 19 Nisan Çarşamba akşamı saat 20.30’da ise TuzBiber komedyenlerinin 15’er dakika sahne aldığı 6’lı şov b-sahne’de olacak.

Klasik müziğe yeni bir mekanda, tecrübe odaklı yeni bir form getiren Yapı Kredi bomontiada, Duende Global’in katkılarıyla gerçekleştirdiği “HAPPENIN’ with you” konser serisinde 18 Nisan Salı akşamı Bizans ezgilerini 21.yüzyıl gözüyle b-sahne’ye taşıyor. 

Kitapları, besteciliği, yetiştirdiği öğrencileri ve kendine özel polifonik elektrik bas çalış tekniği ile öne çıkan, hocaların hocası Nail Yavuzoğlu’nun dünya çapında bir kanun sanatçısı olan Hakan Güngör ile sahne alacağı konserde, 14. yüzyıla ait Eski Ahid’de bulunan ve transkripsiyonu Basil Kazan tarafından yapılarak 2017 yılında basılan eserler, Nail Yavuzoğlu tarafından aslından uzaklaşmadan Modal Armoni çerçevesinde seslendirilecek.

Orkestra şefi ve besteci Murat Cem Orhan ise konser boyunca sanatçılarla sahnede sohbet ederek; dönemsel çalgılar, besteciler ve klasik müziğin dönemsel özellikleri ile ilgili hikayeler aracılığıyla izleyiciler için samimi ve keyifli bir söyleşi ortamı da yaratacak. 

Yapı Kredi bomontiada b-sahne, 19 Nisan Çarşamba akşamı saat:20.30’da ise bağımsız komedyenlerin bir araya getiren TuzBiber’in en iyi 6 komedyeninin 15’er dakika sahne aldığı “TuzBiber 6’lı” şova ev sahipliği yapacak. 

Etkinlik biletlerine Mobilet’ten ulaşılabilir. 18 yaş sınırı vardır. 

Nail Yavuzoğlu & Hakan Güngör “21.Yüzyıl Gözüyle Bizans Ezgileri”

Tarih: 18 Nisan Salı

Saat: 20.30

TuzBiber 6’lı Stand Up

Tarih: 19 Nisan Çarşamba

Saat: 20.30

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *