«
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Yol Bakım Timi, canla başla çalışıyor

Yol Bakım Timi, canla başla çalışıyor

yol-bakim-timi-canla-basla-calisiyor.jpg

Büyükşehir Yol Bakım Timi, Kocaeli genelinde yapılan bakım, onarım ve yapım çalışmalarıyla yol üstyapısında meydana gelen bozulmaları anında gideriyor

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım Timi, bozuk yol ve kaldırım bırakmıyor. Kent genelinde yollar ve kaldırımlarda bozulma ve aşınmalara hızlı bir şekilde müdahale ederek bakım ve onarımlarını yapan Yol Bakım Timi son olarak Başiskele Bahçecik Düzlük yolu ile Çayırova Çiftlik Caddesi’nde asfalt serimi gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce de Gebze Mudarlı ve Yağcılar mahallelerinde, İzmit Eski Cezaevi köprüsü ve SEKA Cami önünde asfaltlama çalışması yaparak yollardaki bozulmaları onaran Yol Bakım Timi, İzmit Kozluk Mahallesi’nde ise yaya korkuluklarını boyayarak yeniledi.

 

GECE SAATLERİNDE ASFALTLAMA

Yollarda ve kaldırımlarda meydana gelen bozulmalar, çukurlar, deformasyonlar yaya ve araçlara olası bir zarar vererek kazalara sebebiyet vermemesi için hızlı bir şekilde talep edilen noktaya ulaşan Yol Bakım Timi, trafiği de aksatmadan onarım çalışmasını kısa bir süre içerisinde tamamlayarak araç sürücüleri ve vatandaşın memnuniyetini kazandı. Trafiğin olmadığı gece geç saatlerde de hızlıca bakım ve onarım çalışmalarını yapan Yol Bakım Timi, kent genelinde bozuk yol bırakmıyor.

 

VATANDAŞ TALEP EDİYOR

153 Çağrı Merkezine vatandaşlardan gelen talep ve şikâyetler, Büyükşehir Zabıta ve Fen İşleri ekiplerinin tespitleri sonrası müdahale eden Yol Bakım Timi, vatandaşın talep ve şikâyetlerine hızlı bir şekilde geri dönüş sağlanarak çözüm üretiliyor, talebin mevcut durumu ve ilerleyişi ile ilgili vatandaşa bilgi aktarılıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *