Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Bir Cevap Yaz
Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı
Bir Cevap YazOsmangazi Belediyesi, kültür gezisi için Bursa’da bulunan Türkiye’de Okuyan Kosovalı Öğrenciler Birliği (TOKOB) üyelerine yemek programı düzenledi.
Muğla Menteşe İlçesi Bayır Mahallesinde kurulması planlanan çimento fabrikasının ÇED raporu için açılan temyiz davasından olumlu karar çıktı.
Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen “29 Ekim Cumhuriyet Korteji” her yaştan binlerce Atatürk sevdalısının katılımıyla büyük coşkuya sahne oldu.
Engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak ve karşılaştıkları engellere dikkat çekmek için Narlıdere’de farkındalık yürüyüşü gerçekleştirildi.
Hacim bakımından dünyanın en büyük üçüncü kripto borsası olan Bybit, kurumsal ekibinin Ethena Labs ile ortaklığını duyurmaktan gurur duyuyor ve yeni USDe stablecoin’in platformuna entegrasyonunu müjdeliyor.