«
  1. Anasayfa
  2. Kültür Sanat
  3. Bu Hediyelerde Hem Teknoloji Hem Aşk Var!

Bu Hediyelerde Hem Teknoloji Hem Aşk Var!

bu-hediyelerde-hem-teknoloji-hem-ask-var.jpg

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinize sadece bir hediye değil fark yaratan, hayatı kolaylaştıran teknolojiler armağan etmek istiyorsanız Anker, size benzersiz alternatifler sunuyor. 

Sevdiğiniz kişiyle paylaştığınız her an çok özel, her an çok değerli… Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, bu anlara yenilerini eklemek isteyenlere Sevgililer Günü için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Sinema tutkunları için projeksiyonlardan eğlenmeyi sevenler için üstün performanslı hoparlörlere, “Onun sesini duymadan yaşayamam” diyenler için kulaklıklardan şarj cihazlarına ve sevgilisini yormak istemeyenler için robot süpürgeye onlarca ürün bu özel güne teknoloji katmak için sizi bekliyor.

Sinema ve müzikten vazgeçemeyenler bu ürünlere bayılacak 

Sevgilinizle baş başa film izlemek ya da arkadaşlarınızla birlikte parti yapmak artık çok daha keyifli. Dünyanın ilk Android TV cep sineması olan Anker Nebula Capsule II Akıllı Mini Portatif Projeksiyon, 720p HD görüntü ve Scan-Speak dönüştürücülerin yarattığı yüksek ses kalitesiyle dikkat çekiyor. 100 inçe kadar görüntü yansıtabilen Nebula Capsule II 1 saniye içerisinde otomatik netleme özelliğiyle de fark yaratıyor. Android TV 9.0 özelliği sayesinde YouTube, Hulu, Twitch ve 5.000’den fazla uygulamayla kişiselleştirilebiliyor.

Anker Soundcore’un üstün performanslı hoparlörlerinden biri Rave PartyCast, 80W’lık gücüyle partiler için aradığınız muhteşem sesi sunuyor. Anker Soundcore Rave PartyCast, tüm arka paneli kaplayan büyük boyutlu pasif radyatörü ile gerçek zamanlı olarak geliştirilmiş derin ve yoğun basları ortaya çıkartıyor. Cihaz 18 saatlik çalma süresine sahip. Anker Soundcore Mini 3 Pro ise boyutuna rağmen 6W gücünde bir sese sahip. Küçük bir hoparlörden çıkacağını asla tahmin edemeyeceğiniz bir bas deneyimi yaşatacak patentli BassUP teknolojisine sahip Mini 3 Pro, suya dayanıklı kasasıyla sıvılara karşı koruma sağlıyor. Tek şarjla 15 saat kesintisiz çalma süresi sunan cihaz, kesintisiz müzik keyfi sunuyor. Her iki hoparlör de Partycast teknolojisi ve Soundcore uygulaması sayesinde 100’den çok hoparlör birbirine kolayca bağlanabiliyor, hoparlörlerin ışıkları, şarkı ile dans ederek tamamen senkronize bir ışık gösterisi yaratıyor.

Sevgilinizin sesini yanınızdaymış gibi duyun

Onun sesini duymadan olmaz diyorsanız Anker’in son teknoloji kulaklıkları tam size göre! Soundcore Life P3 Bluetooth Kulaklık, Seyahat, Dış Mekan ve İç Mekan modlu gürültü önleyici özelliği ve güçlü sesi sayesinde sevgilinizle yaptığınız sohbetlerin keyfini artırıyor. 6 mikrofon ve gürültü azaltma algoritması arka plandaki gürültüyü ortadan kaldırdığı için sesinizi de karşı tarafa daha net bir şekilde iletiyor. Tek bir şarjla 7 saate kadar çalma süresine sahip bu kulaklık, şarj kutusuyla 35 saate kadar ekstra güç sağlıyor. Grammy kazanmış 20 ses yapımcısı tarafından önerilen Soundcore Liberty 3 Pro Bluetooth Kulaklık ise ACAA 2.0 özel koaksiyel çift sürücü teknoloji sayesinde yüksek veya düşük frekanslı tüm sesleri berrak bir biçimde duymanızı sağlıyor. HearID ANC teknolojisiyle gürültüyü engelleyen ve dış sesleri kulağınıza uyacak şekilde azaltmak için kulaklarınızı ve kulak içi basınç seviyenizi analiz eden bu üstün kulaklık, tek bir şarjla 7 saate kadar çalma süresine sahip. Şarj kutusuyla bu süre 32 saate çıkıyor. 

210° döndürülebilir, benzersiz kulak kancalarıyla gerçek bir kablosuz antrenman kulaklığı olan Soundcore Sport X10 Bluetooth Kulaklık, yoğun egzersizler sırasında bile yerinden kımıldamadan, güvenli ve rahat bir şekilde kullanılabiliyor. Dinamik akustik sistemi sayesinde orta ve tiz sesler için netliğini koruyan kulaklık, 2 kat daha fazla bas sunuyor. Tek şarjla 8 saate kadar kesintisiz müzik keyfi sunan Sport X10, sesleri net bir şekilde duyabilmeniz ve arka plandaki sesleri engellemeniz için 6 mikrofona ve gürültü engelleme teknolojisine sahip. SweatGuard teknolojisi sayesinde suya dayanıklı olan Sport X10 terin aşındırıcı etkilerine karşı da korunuyor.

Şarjınız hiç bitmesin!

Akıllı telefonlar artık hayatımızın vazgeçilmezi… Yaşamı kolaylaştıran akıllı telefonlar, aranızda mesafeler de olsa sevdiğinizle konuşup yüzünü görebilmenizi sağlıyor. İşte bu yüzden konuşurken telefonunuzu desteklemek için kullanılan telefon yüzükleri ve sevdiğinizle kesintisiz iletişim kurabilmenizi yardım eden powerbank’ler ve şarj aletleri Sevgililer Günü için anlamlı bir hediye oluyor. Anker 610 MagGo Telefon Yüzüğü, ister elinizde isterseniz de telefonu bir yere koyarken kullanılabiliyor. Telefon tutucunuzu 360° döndürmeniz ve 125°’ye kadar çevirmeniz mümkün. Güçlü bir manyetik tutuşa sahip olmasına rağmen son derece hafif olan ürün, iPhone 14/13/12 ile de uyumlu. Anker 622 MagGo Manyetik Powerbank, telefonunuzu şarj ederken kullanmak istiyorsanız rahat bir görüntüleme açısı için iPhone 14/13/12’nizi dik tutan katlanabilir destek ayağı ile imdada yetişiyor. Şık ve ince tasarıma sahip cihaz, Anker’in yeni Mini Cell teknolojisi sayesinde güç ve şarj verimliliğinden ödün vermeden genel pilin boyutunu azaltıyor. Avucunuzun içine sığabilen boyutuna rağmen 5.000 mAh kapasiteli manyetik taşınabilir şarj cihazı, 17 saat ek kullanım süresi sunuyor. Anker 623 MagGo Manyetik Kablosuz Şarj Aleti iPhone 14/13/12’nizin ve kulakiçi kulaklıklarınızın tek bir yerde aynı anda kablosuz olarak şarj edebilmenizi sağlıyor. Anker’e özel Power IQ teknolojisi, VoltageBoost ve MultiProtect teknolojileri ile donatılmış Powercore Select 10000mah Taşınabilir Şarj Aleti ise aynı anda iki cihazı hızla şarj edebiliyor. Cebe sığabilecek kadar küçük boyuttaki cihaz, tüm tablet ve telefonlarla kusursuz uyumluluk sağlıyor.

Ev işlerinde sevgilinizin yardımına koşun

Sevgiliniz evi silip süpürmek için çok vakit harcıyor ve yoruluyorsa, eufy Clean LR30 Hybrid+, onun için mükemmel bir 14 Şubat sürprizi oluyor. 2’si 1 arada süpürge ve paspaslama, elektronik su tankı, çoklu zemin haritalama ve iPathTM Lazer Navigasyon özellikleriyle beklentileri aşan bu akıllı robot süpürge, temizlik esnasında zemine uygun su akışını seçerek fazla su kullanımını önleyerek su lekesi bırakmıyor. eufy Clean uygulaması ile özelleştirilmiş temizlik ayarlarınızı kaydedebiliyor ve kontrolünüzü kolaylaştırıyor. Anker eufy Clean LR30 Hybrid+’da bulunan otomatik boşaltma istasyonu ise tozu kolayca çıkarmak için 25000 Pa güçlü emiş kullanarak 60 güne kadar el değmeden temizlik sağlıyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *