«
  1. Anasayfa
  2. Haberler
  3. Dünyaca Ünlü Yıldızların Favori Spor Salonu “BXR London” Mayıs’ta Çok Özel Bir Bootcamp İle İlk Kez The Bodrum Edition’da

Dünyaca Ünlü Yıldızların Favori Spor Salonu “BXR London” Mayıs’ta Çok Özel Bir Bootcamp İle İlk Kez The Bodrum Edition’da

Dünyaca Ünlü Yıldızların Favori Spor Salonu “BXR London” Mayıs’ta Çok Özel Bir Bootcamp İle İlk Kez The Bodrum Edition’da

Londra’da üç lokasyonu bulunan, spor ve sağlıklı yaşam sektörünün öncüsü ve dünya standartlarındaki antrenörleriyle benzersiz bir fitness deneyimi sunan BXR London, 2-6 Mayıs tarihlerinde The Bodrum EDITION ile yapacağı iş birliği kapsamında ilk kez Türkiye’ye gelerek Bodrum’da spor severlerle buluşacak.

Aralarında dünyaca ünlü top model Sara Sampaio, Meryl Streep’in Grammy ödüllü müzisyen damadı Mark Ronson gibi birbirinden ünlü ve değerli isimlerin yer aldığı bir komitenin onayından geçerek üye olunabilen bu çok elit ve ultra lüks spor salonu en iyi antrenörleriyle ilk kez The Bodrum EDITION’da.

2 – 6 Mayıs 2024 tarihleri ​​arasında The Bodrum EDITION’da gerçekleşecek bu sıra dışı fitness ve sağlıklı yaşam programı dört gecelik konaklama ve BXR London’ın seçkin antrenörleri tarafından hazırlanmış özel bir eğitim programı ve günlük besleyici yemeklerin benzersiz bir karışımını sunacak. Yoğun bir antrenman ve ona uygun sağlıklı beslenmenin başrolde olacağı bu özel inziva programının en önemli sürprizi ise konukların Michelin yıldızlı ünlü şef Osman Sezener’in yine Michelin yıldızlı restoranı KITCHEN’da ağırlanacak olması.

2 – 6 Mayıs tarihlerinde The Bodrum EDITION’da kişiye tam bir spor, sağlık ve yenilenme yolculuğu sunmak üzere hazırlanan bu dört günlük inziva; Kardiyo Oyunlarından Gün Doğumu Yogasına kadar sabahın erken saatlerinde yapılan egzersizlerle, sonrasında gün boyunca Güç ve Kondisyon, ardından öğleden sonraları yürüyüş veya paddle board ile enerjiyi rahatlatmak ve yenilemek için çeşitli onarıcı ve rahatlatıcı masajlarla desteklenerek, özel beslenme programıyla bütünlük ve zindelik vaad ediyor.

Dünyaca Ünlü Yıldızların Favori Spor Salonu “BXR London” Mayıs’ta Çok Özel Bir Bootcamp İle İlk Kez The Bodrum Edition’da
Dünyaca Ünlü Yıldızların Favori Spor Salonu “BXR London” Mayıs’ta Çok Özel Bir Bootcamp İle İlk Kez The Bodrum Edition’da

Mayısta The Bodrum EDITION’da yapılacak 4 gecelik Bootcamp programını duyurmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren BXR London Genel Müdürü Alex Nicholl;” The Bodrum EDITION ile hayata geçireceğimiz Bootcamp programı BXR’ın dünya çapındaki önemli girişimlerinden biri olacak. The Bodrum EDITON’ın özgün dünyası için hazırladığımız kurgunun tüm katılımcılar için unutulmaz bir fitness programı olacağını ve katılımcıların daha önce dünyanın başka hiçbir yerinde buna benzer bir deneyim yaşamadıkları konusunda çok iddialı olduğumuzu vurgulamalıyım” dedi.

The Bodrum EDITION genel müdürü Mustafa Bulmuş; sağlıklı yaşam alanındaki iddialarını bu özel Bootcamp programı ile taçlandırarak, spor severlere çok ayrıcalıklı bir deneyim sunacak olmaktan ve BXR London ile birlikte Bodrum’da ilk kez bir iş birliği hayata geçiriyor olmalarından dolayı büyük bir gurur ve heyecan duyduklarını dile getirdi.

İçerik:

Her bir seans, konukların belirli hedeflerine odaklanmak üzere özel olarak oluşturulmuş olup, BXR’in yeni başlatılan fonksiyonel eğitim alanında imzalı BXR antrenmanları ve boks kondisyonu atölyeleri ile başlayacak, ardından güç ve kondisyon dersleri ile devam edecektir. Diğer etkinlikler en güzel manzaralı rotalar ve mekanlar aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Konuklar, özel olarak hazırlanmış taze ve sağlıklı menü seçenekleriyle özel yemeklerin ve özel protein shake’lerin tadını çıkaracaklar.

Dünyaca Ünlü Yıldızların Favori Spor Salonu “BXR London” Mayıs’ta Çok Özel Bir Bootcamp İle İlk Kez The Bodrum Edition’da
Dünyaca Ünlü Yıldızların Favori Spor Salonu “BXR London” Mayıs’ta Çok Özel Bir Bootcamp İle İlk Kez The Bodrum Edition’da

Bir Günlük Örnek Program:

  • Erken Sabah Antrenmanı: Kardiyovasküler Oyunlar, Kampüs Dışı Yürüyüş, Koşu, Güneş Doğarken Yoga ve Esneklik
  • BXR Kahvaltısı
  • BXR Temel Eğitim: Boks Becerileri
  • Protein Shake/Ara Öğün
  • BXR Boks Kondisyonu
  • BXR Güç ve Kondisyon
  • BXR Öğle Yemeği ve Havuz Kenarında Dinlenme
  • Öğleden Sonra Yürüyüş, Dağ Bisikleti, Paddle Board veya Yüzme
  • Protein Shake/Ara Öğün
  • Akşam Antrenmanları ve Ardından Rehabilitasyon Spa Masajları
  • Akşam Yemeği

Fiyatlara konaklama, tüm yemekler ve eğitim içerikleri dahildir. The Bodrum Edition BXR Bootcamp Program fiyatı €3,800’den başlamaktadır. Rezervasyon için www.editionhotels.com/bodrum/ adresini ziyaret edebilir veya +90 252 311 3131 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

THE BODRUM EDITION HAKKINDA

The Bodrum EDITION, Bodrum yarımadasının Batı ucundaki Tilkicik koyunda, Bodrum Kalesi ve Bodrum Amfitiyatrosu’na birkaç dakika uzaklıkta yer alıyor. Otelde Ege Denizi manzaralı, bazıları ise özel havuzlu, balkonlu ve bahçeli 108 oda, süit ve villa bulunuyor. Modern teknoloji ile donatılmış, içerisinde bir kuaför salonu, Türk Hamamı ve spor merkezi barındıran SPA’sı ile ziyaretçilerine kendilerini şımartabilecekleri birçok imkan sunuluyor. The Bodrum EDITION’da öğleden sonra sonsuzluk havuzunda rahatladıktan sonra özel kabinlerin yer aldığı iskeleye sahip özel beach club’a erişim var. Oteldeki yenilikçi yiyecek ve içecek noktaları arasında 2 adet bar, Michelin yıldızlı Şef Osman Sezener’in Michelin yıldızlı gurme restoranı KITCHEN, bir gece kulübü ve The Bodrum EDITION’ın geçtiğimiz yıllarda yarattığı sükse ile popülerleşen restoranı BRAVA ve Japon esintili menüsüyle iddialı INARI yer alıyor. Ayrıca otelde toplantı stüdyoları, balo salonu ve toplantı odası dahil olmak üzere 1.200 metrekarenin üzerinde kapalı ve açık toplantı ve etkinlik alanı mevcut.

BXR LONDON HAKKINDA

BXR London, 2017 yılının Ocak ayında Marylebone’da açılan son teknoloji ekipmanlarıyla ve 5 yıldızlı otel lüksüne sahip iç mimari tasarımı ile dünyanın ilk yüksek kaliteli boks salonudur. Şampiyonluk zihniyeti geliştirmeye adanmış olan BXR, üyelerine, yetenek seviyesinden bağımsız olarak profesyonel sporcular tarafından beklenen eğitim, tesis ve tavsiye standardını sunmaktadır. Mart 2017’de, BXR, Güç ve Kondisyon, Kardiyovasküler Egzersiz, Temel Eğitim ve iyileşme olanaklarına dayalı butik boyutlu grup eğitim derslerini sunan eğitim konsepti Sweat by BXR’ı açılması ile BXR şu anda Londra’da Marylebone, Canary Wharf ve Londra Şehri’ndeki en yüksek spor salonu olan 22 Bishopsgate olmak üzere üç elit spor tesisi sunmaktadır. BXR London’ın The Bodrum EDITION ile hayata geçireceği bootcamp haftasonu; BXR markasının İngiltere dışında hayata geçireceği ikinci uluslararası özel içerikli programı.

EDITION OTELLERİ HAKKINDA

EDITION Otelleri geleneksel lüksün kodlarını yeniden tanımlayan, kişiselleştirilmiş, özelleştirilmiş, mevcut oteller arasında türünün tek örneği olan, beklenmedik ve tazeleyici oteller zinciridir. En iyi yemek ve eğlenceyi, servis ve olanakları ‘’tek bir çatı altında’’ sergileyen her EDITION oteli bulunduğu yerin ve zamanın kültürel ve sosyal ortamını en iyi şekilde yansıtarak tamamen benzersiz konumdadır.

Varlıklı, kültürel farklılıklar açısından anlayışlı ve doğru hizmetten anlayan ziyaretçiler, EDITION deneyimini ve yaşam tarzını, tat yaratan tasarım ile yenilikçi, tutarlı ve global ölçekte mükemmel hizmet içerisindeki dengeyi ve benzersiz kesişimi keşfetmektedir.

EDITION, Kuzey Amerika ve Avrupa’dan Orta Doğu ve Asya’ya kadar dünya genelinde 15 adet otel yönetmektedir. EDITION otelleri kısa bir süre önce 3 farklı kıtada çok sayıda yeni otelinin açılacak olmasıyla uluslararası platformda daha da büyüyeceğini duyurdu. Açılışı planlanan oteller arasında Roma, Doha, Meksika’nın Maya Riviera’sında Kanai ve EDITION’ın Tokyo’daki

ikinci mülkü yer alıyor. Dünya çapında mevcutta bulunan 15 otel ve açılışı planlananlar markanın güçlü büyümesinin altını çiziyor. EDITION Marriot International’ın Lüks Markaları’ndan biridir.

Facebook: EDITIONhotels

Twitter: @EDITIONhotels

Instagram: @EDITIONhotels & @kitchenbodrum

www.editionhotels.com

www.marriott.com

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *