«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Kahve Dünyası’ndan doğa dostu araç filosuyla sürdürülebilir yaşama katkı

Kahve Dünyası’ndan doğa dostu araç filosuyla sürdürülebilir yaşama katkı

kahve-dunyasindan-doga-dostu-arac-filosuyla-surdurulebilir-yasama-katki.jpg

Sürdürülebilir bir gelecek için lojistik ağını elektrikli araçlarla yenileyen Altınmarka Grubu markalarından Kahve Dünyası, V Weekend festivalinde birbirinden lezzetli ürünlerini ziyaretçilerle buluştururken, yeni elektrikli araç filosunu da ilk kez görücüye çıkardı.

 

Daha yaşanılır bir dünya için karbon ayak izini azaltma hedefiyle lojistik operasyonunu şehir içi ve fabrikalarında elektrikli araçlarla sağlayan Kahve Dünyası, bu yatırımını sahil bölgelerinde paket servis hizmeti içinde kullanacak.

 

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, sosyal hayata ve sürdürülebilir bir geleceğe somut katkılar sağlama misyonuyla sektöründe öncü olacak uygulamalar hayata geçirmeye devam ediyor. 22- 26 Eylül tarihleri arasında Intercity İstanbul Park’ın ev sahipliğinde otomobil tutkunlarının bir araya geldiği V Weekend festivalinde, Altınmarka Grubu’na ait Türkiye’nin ilk ticari 100 elektrikli araçları sergilendi.

 

Şehir içi ve fabrikalarında lojistik operasyonu elektrikli araçlarıyla sağlayacak olan Kahve Dünyası ve grup şirketi markalarına ait, Ford E-Transit ticari araçtan Pilotcar Kargo Soğutuculu Araca, Rakun Pro 2 ve Rakun Pro 3E-Motosikletlerden 100 yerli üretim olan Musoshi’ye kadar farklı amaçlara hizmet eden birçok model bulunuyor.

 

Kahve Dünyası şehir içinde Türkiye’nin ilk tamamen elektrikli hafif ticari aracı olan Ford E-Transit’le yollarda olurken, Citroen AMI araçları ile Güney’de servis ağını genişletecek.

 

Göcek’te başlayacak, diğer tatil beldelerine yayılacak

Pilot bölge olarak seçilen Göcek’te paket servis hizmetine başlayacak olan Kahve Dünyası Algötür önümüzdeki dönemde elektrikli AMI aracıyla teslimat yapacak. Paket servis hizmetini güney lokasyonlarında yaygınlaştırmayı planlayan marka, mağazalarının 5 km çapında yer alan bölgelere elektrikli araçlarıyla hizmet vermeyi hedefliyor. Göcek’te başlayacak uygulamayı Kuşadası, Bodrum ve Marmaris takip edecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *