«
  1. Anasayfa
  2. Eğitim
  3. Rektör Prof. Dr. Budak’tan öğrencilere boyozlu karşılama

Rektör Prof. Dr. Budak’tan öğrencilere boyozlu karşılama

rektor-prof-dr-budaktan-ogrencilere-boyozlu-karsilama.jpg

Ege’den yeni öğrencilere sıcak karşılama

 

Ege Üniversitesinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı, öğrencilerin kampüse ayak basmasıyla resmen başladı. Sabahın erken saatlerinde öğrencileri kampüs girişinde bizzat karşılayan Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, boyoz, börek ve çay ikramında bulunarak sıcak bir “Merhaba” dedi. Öğrencilere tekrar kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Prof. Dr. Budak, onlarla sohbet ederek iyi dileklerini iletti.

 

Öğrenciler olmadan kampüsün bir anlam ifade etmediğini belirten Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, “2022-2023 eğitim-öğretim yılına bugün resmi olarak başladık. 2 yılı aşkın süren pandemi dönemi sonrasında kampüsümüzde coşkuyu ve heyecanı yaşıyoruz. Pandemi süresi boyunca öğrencisiz kalan kampüsümüz bizim için pek bir anlam ifade etmiyordu.  Öğrencilerimiz de aynı coşku içerisinde üniversitelerine ve hocalarına kavuşmanın sevincini yaşıyorlar. Bu haftadan itibaren oryantasyon programlarımız kapsamında ‘Rektör-Öğrenci Buluşmaları’mız başlayacak. Dekanlarımız ve bölüm başkanlarımız da öğrencilerimizin adaptasyon sürecine destek sağlayacaklar. Her şey geleceğimiz olan öğrencilerimiz için. Yeni eğitim-öğretim yılının Ülkemiz ve Üniversitemiz için hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

“Yeni döneme her anlamda hazırız”

Yeni akademik yıla hazır bir şekilde girdiklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Budak, “Yaz dönemi boyunca eğitim-öğretim, araştırma, kültürel ve sportif alanlara yönelik tüm hazırlıklarımızı titizlikle tamamladık. Huzur ve güven ikliminde dört dörtlük bir kampüs ortamında öğrencilerimizi tekrar ağırlamanın kıvancı içindeyiz” dedi.

 

Uzun bir akademik yılın ilk gün heyecanıyla kampüse ayak basan Egeli öğrenciler, düzenlenen karşılama etkinliği kapsamında gün boyunca bando takımı eşliğinde çalınan müziklerle doyasıya eğlendi. Yemekhanede öğrencilerle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Necdet Budak, keyifli bir sohbet eşliğinde öğrencilerin beklentilerini ve isteklerini dinledi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *