«
  1. Anasayfa
  2. Ekonomi
  3. Brisa’dan Müşteri’nin Yeni Kahramanları Geliyor: Sektöre alanında uzmanlaşmış kadınlar yetiştiren “Müşterinin Kahramanları” programı yeni dönem mezunlarını verdi

Brisa’dan Müşteri’nin Yeni Kahramanları Geliyor: Sektöre alanında uzmanlaşmış kadınlar yetiştiren “Müşterinin Kahramanları” programı yeni dönem mezunlarını verdi

brisadan-musterinin-yeni-kahramanlari-geliyor-sektore-alaninda-uzmanlasmis-kadinlar-yetistiren-musterinin-kahramanlari-programi-yeni-donem-mezunlarini-verdi.jpg

Brisa, sektöründeki kadınları güçlendirme vizyonunun bir parçası olarak, bayilerindeki kadın çalışanlarını güçlendirmeye devam ediyor.

 

 Bu kapsamda kadın bayi çalışanlarına yönelik oluşturduğu ve onları ürünler, satış, pazarlama, iletişim gibi konulardaki detaylı içeriğiyle müşteri deneyimi alanında yetkin kılan “Müşterinin Kahramanları” eğitiminde yeni dönem başladı. Yeni kahramanlar programı tamamlayarak mezun oldu.

  

Sabancı Holding iştiraki, Türkiye lastik sektörü lideri Brisa, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” başlığı kapsamında projeler yürütmeye devam ediyor. Bu projelerden biri olarak kadın bayi çalışanlarına yönelik müşteri deneyimi uzmanı yetiştirmek üzere oluşturduğu kapsamlı eğitim “Müşterinin Kahramanları” yeni dönem programı ilk mezunlarını verdi. 

 

Sektörde bir ilk olma özelliği taşıyan Müşterinin Kahramanları, resmi adıyla “Müşteri Deneyim Uzmanı Sertifika Programı”; “Kendini Tanı”, “Ürünü Tanı” ve “Müşterini Tanı” ve olmak üzere 3 modülden oluşuyor. Yeni dönem katılımcıları program kapsamında, 4’er gün süren kişisel imaj, sunum teknikleri ve hikayeleştirme, takım çalışması ve problem çözme ile müzakere teknikleri başlıklarının yer aldığı 1. modülü; Brisa ürün ve hizmet gamının tanıtıldığı 2. modülü; perakendecilik, müşteri yaklaşımları ve mağaza yönetiminin anlatıldığı 3. modülü tamamladı. Program ardından yapılan uygulamalı sınavlar sonrasında Müşteri’nin 12 kahramanı mezuniyet diplomalarını aldılar. 

 

Brisa’nın 2016 yılından beri kadın bayi çalışanlarına sunduğu bir eğitim olan Müşterinin Kahramanları eğitimi bu 3 modülün tamamlanmasının ardından eğitmenin rehberliğinde işbaşı uygulamaları, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilir proje yarışması, oyunlar, yazışmalar ve farklı eğitimlerle 1 yıl boyunca devam edecek.

 

Kadın servis danışmanları için ise “Servisin Kahramanları”

Brisa’nın sektöründeki kadınları güçlendirmeye yönelik çalışmaları “Müşterinin Kahramanları” eğitimi ile sınırlı değil. Brisa’nın kadın servis danışmanları yetiştirmek üzere oluşturduğu ‘Servisin Kahramanları’ eğitimi de bulunuyor. Çırak, Kalfa, Usta modüllerinden oluşan eğitim sonunda katılımcılar, lastik servis alanındaki tüm işlerde uzmanlaşmış olarak mezun oluyorlar. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir Cevap Yaz

Gazete Boğaz Hakkında

Bir Cevap Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar işaretlendi *